The Secrets of the Grill and Smoker

"The Cnaanite and a Guest Chef in a Unique Meat Workshop"

מסעדת הכנענית השוכנת בצפון מדבר יהודה, מתמחה בסוגי צלייה שונים, של נתחי בשר משובחים. מביאה אל תוך המטבח השפעות מעולם הקולינריה המקומי/מדברי והשפעות שאספנו במסעות בעולם. המסעדה משתרעת על פני שטח גדול, דבר המאפש לנו להתנסות בסוגי צלייה שונים. החל מתנור קבור באדמה לבישול על מדורות, מעשנות, טאבון, אבן וגרילים. 

מלבד נושא הבישול, האירוח הוא האהבה השניה הגדולה שלנו. והסדנא בנויה על יחד המתגבש אל סביב משתה בשרים, יינות ומוזיקה כיד המלך. הסדנא נערכת אצלנו בחצר כחוויה קולינרית כוללת.

מה בסדנה?

קבלת פנים- כוס יין ונשנוש מהגריל

הסדנה כולה תלווה בבירה ויינות מיקב הבית של מסעדת הכנענית והשתייה חופשי כיד המלך

שיחה ראשונית המלמדת על חלקי הבקר השונים והשימושים בהם, כיצד בוחרים נתחים טובים בהתאמה לסוג הארוחה, וכן שיטות בישול לצליה שונות.

קרפצ'יו שייטל

מנה ראשונה של קרפצ’יו מנתח לא שגרתי ונלמד כיצד מכינים מנה זריזה , מפתיעה וייחודית ובאילו נתחים נוספים וזמינים ,ניתן להשתמש למנה זו

פוייקה

שיטת בישול של תבשיל קדירה מחלקים מתאימים ,על מדורה.
נלמד איך מעמידים סיר ב-10 דק’ ונותנים הצגה של טעמים וניראות מיוחדים.

עוף מטפונה עם תוספות

עוף מעושן קבור באדמה, בבישול איטי עטוף בארומת תבלינים.שימוש בחלקי העוף בגריל ובמעשנה.

שקדי עגל על הפלנצ'ה

שימוש בחלקי פנים ושילובם במנות לא שגרתיות

פיקניה עם צ'ימיצ'ורי

חלק אחורי נדיר בעישון ולגריל

בריסקט בקפה שחור על פיתה בדואית

השימוש בחזה בקר כחלק בעישון ארוך לכריכים מיוחדים

אסאדו עם ירקות מעושנים

צלע עגל על העצם ברטבים ייחודים , ניתנים ליישום בתנור או במעשנה

הסדנה תערך סביב שולחן אבירים בו טועמים וחווים כמה שיותר. משך הסדנה כולל הארוחה כ-4 שעות. הסדנה הינה פרונטלית עם שף מלמד ומבשל, בסיוע מתנדבים מהמשתתפים.

ערב מהנה שכולו שפע בשרים, בירות, יינות, מוסיקה טובה וסדנה מעשית להכנת/עישון וצלייה של בשרים.

Contact Us