Menus
- Restaurant Menu
- Business Lunch
- Chef's Tasting
- Drinks
- Alcohol
- Wines
בראשית
-
לחם מדברי ₪20
בשמן זית, מלח ים וזעתר
-
לחם בליווי 5 מזאטים ₪48
מזאטים משתנים על בסיס יומי
-
יפרח ₪40
עלי גפן ממולאים, עם יין לבן ומיץ לימון צרובים בטאבון, מוגש עם טחינה ( 6 יח’ )
-
סלט נווה מדבר ₪45
מגוון חסות לאליק, אייסברג ואנדיב עם פילה תפוז, זיתי קלמטה, בצל סגול, סלק ואגוזי מלך בווינגרט חרדל
-
מאמא גנוש ₪46
פרוסות חציל במילוי בשר וצנוברים , מוקרם עם טחינה מקומית בטאבון האבן, על מצע תבשיל עגבניות קצוצות
-
קרפצ’יו סינטה ₪62
שמן זית, מיץ לימון, קונפי שום, פלפל צ’ילי, פרמז’ן טבעוני, מוגש עם לחם מדברי
-
אורז פרא ₪36
תערובת אורזים מלאה מוקפצת עם ירקות שורש, אגוזים וחמוציות
-
כנפיים ₪38
כנפיים צלויות מוקפצות במייפל וסרריצ’ה
-
ירקות קלויים ₪52
פלטה של ירקות צרובים בטאבון עם שמן זית, מלח אטלנטי ויין לבן מוגש עם טחינה ובלסמי מצומצם
-
סלט כרובית ₪48
כרובית מטוגנת עם עגבניה, בצל סגול, קונפי שום, פלפל, צ’ילי וכוסברה, על טחינה אתיופית סומק וצנוברים
-
סלט כנענית ₪54
גזר, קולרבי ומלפפון קצוצים, חסה אייסברג, זיתי קלמטה, עגבניות מיובשות, תערובת פיצוחים בתיבול שמן זית לימון וסומק
לילדים שלנו
והעיקר…
-
מטפונה עוף ₪85
חצי עוף מעושן שעות בגחלים, מוגש עם צ’יפס ומטבלים. המלצת השף: לאכול עם הידיים!
-
פרגית ₪85
פרגית במשרה צ’ילי, סילאן וכוסברה על הגריל, מוגש עם אורז פרא
-
המבורגר אסאדו ₪78
250 גרם המבורגר בייצור עצמי מבשר אסאדו מובחר, מוגש בלחמנייה עם ירקות טריים, איולי כבושים וצ’יפוטלה, מוגש עם צ’יפס. תוספת בריסקט מפורק – 12₪ תוספת ביצת עין – 6₪ תוספת בצל מטוגן – 5₪ תוספת צ’דר טבעוני – 12₪
-
בריסקט בעישון ארוך (14 שעות) ₪75
בריסקט מפורק, ערימות בצל מטוגן, מוגש בלחמניית המבורגר, עם עגבניה מהגריל וביצת עין, מוגש עם צ’יפס ומטבלים
-
סטייק אנטריקוט ₪165
סטייק אנטריקוט ארגנטינאי מיושן על הגריל, בליווי חרדל, קונפי שום ועגבנייה חרוכה על הגריל בתוספת תפוח אדמה\בטטה מדורה
-
צלע עגל ₪170
צלע עגל מעושן על העצם עטוף ברוטב מיסו תמרים בתוספת תפוח אדמה\בטטה מדורה
-
סלמון ₪106
סטייק סלמון במרינדת איולי, יין, אפוי בטאבון עם ירקות קלויים
-
פילה בקר ₪175
פילה בקר בליווי רוטב יין עם קונפי שום, מוגש עם מח עצם ותוספת תפוח אדמה\בטטה מדורה
-
פלטת בשרים זוגית ₪360
פלטת בשרים הכוללת: צלע עגל עטוף ברוטב מיסו, סטיק אנטריקוט, פרגית במשרה צ’ילי, סילאן וכוסברה, צ’וריסוס מקומי מעוטר בביצת עין ובצל מקורמל, בתוספת תפוח אדמה\בטטה מדורה
עסקיות צהריים – עד השעה 17:00
* בהזמנת מנה עיקרית – קבל מנה ראשונה לבחירתך.
** בהזמנת חצי בירה מהחבית – קבל צ’ייסר לימונערק על חשבון הבית.
עיקריות
-
בריסקט ₪90
בריסקט מפורק, ערימות בצל מטוגן בלחמניית המבורגר, עגבנייה מהגריל וביצת עין מוגש עם צ’יפס ומטבלים
-
המבורגר אסאדו ₪90
250 ג’ בייצור עצמי מבשר אסאדו מובחר, מוגש בלחמנייה עם ירקות טריים, איולי כבושים וצ’יפוטלה, מוגש עם צ’יפס
-
מטפונה עוף ₪100
חצי עוף מעושן שעות בגחלים, מוגש עם צ’יפס ומטבלים. המלצת השף: לאכול עם הידיים!
-
פרגית ₪100
פרגית במשרה צ’ילי, סילאן וכוסברה על הגריל, מוגש עם אורז פרא
-
סלמון ₪120
סטייק סלמון במרינדת איולי יין אפוי בטאבון עם ירקות קלויים
-
צלע עגל (אסאדו) ₪175
מעושן על העצם עטוף ברוטב מיסו תמרים בתוספת תפוח אדמה ובטטה
-
אנטריקוט ₪165
סטייק אנטריקוט ארגנטינאי מיושן על הגריל, בליווי חרדל, קונפי שום ועגבנייה חרוכה על הגריל בתוספת תפוח אדמה ובטטה
-
פלטה זוגית ₪370
פלטה זוגית פלטת בשרים הכוללת: צלע עגל (אסאדו) מעושן עטוף ברוטב מיסו, סטייק אנטריקוט, פרגית במשרה צ’ילי, סילאן וכוסברה על הגריל, צ’וריסוס ספירלה, בצל מקורמל וביצת עין בתוספת תפוח אדמה ובטטה מדורה.
ראשונות לבחירה
-
לחם בליווי 3 מזאטים
מזאטים משתנים על בסיס יומי
-
כנפיים
צלויות מוקפצות במייפל וסרריצ’ה (8 יח’)
-
סלט כנעני
עלים ירוקים, ירקות שורש, עגבניות שרי, בצל סגול מתובל בוויניגרט רימונים
-
אורז פרא
תערובת אורזים מלאה מוקפץ עם ירקות שורש, אגוזים וחמוציות
-
ספיחה
מאפה בשר עגל כבש בטאבון עם כוסברה טחינה וסומסום
-
קרפצ’יו שייטל ₪10
צנונית, פלפל צ’ילי, פילה תפוז, בלסמי ופיסטוק גרוס-
מנות ילדים
ארוחת טעימות השף
תפריט טעימות השף המטורף של הכנענית. מיועד לחובבי בשר אמיתיים! ארוחה שהיא חגיגת בשרים שלא מפסיקים להגיע לשולחן. עשיית הבשר נעשית עם נתחים מבוחרים בעשייה מוקפדת, יצירתית וטעימה. בשילוב טעמי וניחוחות המדבר ( כ-800 גרם בשר לפני צלייה) המורכבים ממבחר מנות המסעדה וספיישלים שאינם מופיעים בתפריט. התפריט יכלול מנות בקר, עופות וכבש.
פותחים שולחן
מטאבון האבן – לחם מדברי טרי הנאפה במקום עם שמן זית, מלח גס וזעתר טרי
מזטים יומיים משתנים חופשי ללא הגבלה
מתחילים בקטנה – למרכז שולחן לפי כמות הסועדים יוגשו 2 מנות ראשונות מתפריט המסעדה היומי.
“אגדה כנענית” – צלע עגל מעושן על העצם בזיגוג מיסו תמרים.
ממשיכים
מטפונה עוף/פרגית – חצי עוף מעושן שעות בגחלים מוגש עם מטבלים המלצת השף: לאכול עם הידיים!
“אגדה כנענית” – צלע עגל מעושן על העצם בזיגוג מיסו תמרים.
אנטריקוט – עשוי על הגריל ובמעשנה
צ’ורי גוובו – נקניקיית צ’וריסוס ספירלה בייצור עצמי עליה ביצת עין ובצל מטוגן
חזה אווז – במרינדת הכנענית
ועוד שתי מנות מיוחדות שאינן בתפריט לבחירת השף!
לסיום
מנה אחרונה
שתייה חמה
בזרימה… צ’ייסרים של לימונעראק
280 ש”ח לסועד
הזמנת פלטות השף מחייבת את כלל הסועדים בשולחן להזמין מנה זאת אפשרות לבירה ללא תחתית- תוספת 40₪ למשתתף מינימום להזמנת הארוחה- 4 משתתפים המסעדה/השף שומרים לעצמם לשנות את סוגי הבשר שיוגשו מאילוצי קיצוב ויישון
משקאות קלים
שתייה לילדים
בירות
וויסקי
בורבון אמריקאי
וודקה
אניס
ג’ין
טקילה
רום
אפרטיף
קוקטיילים
-
אפרול שפריץ ₪45
אפרול, קאווה, מי סודה, וקוביות תפוז
-
ג’ין וטוניק ₪45
ג’ין, טוניק ונגיעות מלפפון
-
מרגריטה ₪45
קוורבו גולד, סאוור, טריפל סק, מיץ לימון, מונין אננס ושבבי קרח
-
קוקטייל כנעני ₪45
רום, פלחי לימון, סאוור, נענע, מונין, וספרייט מוגש בטעמי : פסיפלורה / אננס / תות אפשרות למוחיטו על בסיס רום/ערק(ללא טעמים)
-
מי טאי ₪45
רום, טריפל סק, רוזטה שקדים, מיץ לימון
יין לבן
יין רוזה
יין מבעבע
יין אדום בוטיק ישראלי
-
יקב הצבי, עולה 2021 ₪240
-
גבעות, קברנה סוביניון 2020 ₪210
-
גבעות, מחול הכרמים, 2020 ₪190
-
יקב הצבי, תמיד 2020/2019 ₪190/220
-
1848 , סירה, 2021 ₪172/40
-
1848 , אוריינט ₪220/48
-
טורא, Limited edition 2021 ₪160/38
-
קברנה סובניון 2021 ,יקב ירושלים premium ₪175/40
-
מרסלן 2021 , יקב ירושלים premium ₪180/40
-
מגנום קברנה סובניון 2018 , יקב ירושלים ₪530
-
קברנה סובניון windmill 2020 ₪180
-
יין הבית מלבק שיראז vintage 2022 ₪120/30
-
יין הבית קברנה סובניון vintag 2022 ₪120/30